Skiing

Hello! Nu ska vi typ åka idag istället! ( Det är lördag idag, skulle ha åkt på söndag ) Ikväll, och bo på hotell under natten. Ska bli spännande!!! Längtar!!!! :thumbup:
Min statistik har ökat lite! Yippie! hehe.. men det är ju alltid kul lixom.. :blush:
Vi ska ba packa de sista sakerna och handla de sista sakerna, sen ska vi ivääg! Lång bilresa, och till den får ja o hanna köpa x-tra mkt goodiiss.. yummie yummie :cool:
Har sätt en cool B-kini oxo, som ja kanske ska köpa.. hehehehehehehehe.. ( lite wierd bara )(asså jag då, int B-kinin ) Nu måste jag gå, men ja tänkte visa pp en video på foki, men ngt laggar, så ja får fixa det sen okej?

Ha ett bra sportlov
//Rebecka

Svar

Hej! Jag fick frågan om hur man lägger upp headers.. så det tänkte jag visa nu :)

Du gör din header, i antingen Photoshop, Paint, PixLr, eller vad du nu andvänder. Spara headern i JPEG eller PNG. Men om du gör en transparent header sparar du den i PNG ( va jag vet kan göra ett i nlägg om transparenta headers sen :D) Sedan när du sparat den, går du till arkiv och sedan klickar du på bilder, och sedan på "Ny Bild". Sedan ser du att det står 400, i en liten ruta. Där ändrar du till 1000. Sedan klickar du på bläddra och laddar upp din bild. Sedan ser du bilden komma upp i hörnet. Klicka på den och sedan kopierar du länken ( det som står i rutan där du söker, på tex. google ) och sedan går du tillbaka. Sedan går du till design och väljer redigera stilmall. Där letar du upp #header } Sedan tar du bort texten som är inom parantes lite nedanför, och klistrar in din text. D är headern inne. Men om den är fel storlek kan du fixa och trixa med den i width och height, tills du får den som du vill ha den!
Sedan : Spara stilmall

Så nu har du din header uppe på bloggen. Om något går fel kan du säga till i kommenatrerna så kan du / ni få hjälp!
Ha det bra!

// Rebecka


Nyheter

Hej, jag har inte berättat förut. Jag ska till Åre på söndag! Det ska bi jättekul, och vi ska va där i en vecka! YEEY! det är första gången jag åker till åre, så det ska bli kul!


Och sen en annan grejj, jag har beställt en ny juicy! Shär ser dn ut!



Tycker att den är jättefin! Haha, va tycker ni? (:
Nu måste jag gå!

// Rebecka

Härma stilen, Selena Gomez



Jeans
Gina tricot: Chloe Color Jeans 199:-


Skjorta
JC : Skjorta Crocker 499:-


Nagellack
Ginatricot : Bella nail polish 39:-


Läppstift
Kicks : Mac lipstick


Väst
H&M : Jeans väst 149 :-


Skärp
H&M: Läderskärp 149 :-



Halsband
Nally.com : Peace Out 199 :-
              &
Nally.com : Jenny rose necklace




Haha, det va allt för idag! Blev ganska likt va? (: Haha!


BLOGGTIPS

Hej allihopa! Nu tänkte jaglära er om hur man ändrar i kommentarerna, asså, typ hur man ändrar ist för att det står "kommentera inlägget" kan man ändra till typ, "här kan du kommentera" ellr ngt liknande! (: Så, du börjar med att gå till "Design" och klicka sedan vidare till "kodmallar". sedan ser du en liten "box" uppe i högra hörnet, klicka på den och ndra till inläggssida. Sedan letar du upp <strong>Kommentera inlägget här:</strong> och sedan ändrar du vad det r du vill ska stå istället för kommentera inlägget här, var försiktig att inte ta bort några av de andra koderna!

Sedan ser du att det står direkt under Namn: där kan du ändra oxo, utan att avbryta en annan kod!

Sedan scrolalr du lite längre ned till E-post adress och så ändrar du där, sedan är det bara att fortsätta så! Det  blir ett jättefint resultat! (: Tack och hej leverpastejj!

//Rebecka

*SIMTÄVLING*

Hej! Idag var det simtävling!! Jag tog ett guld i lagkampen och sen blev ja diskad i medley.. men jag skulle fått silver!! ÅÅH!! Först trodde ja att ja fick pallplats, men sen de ba " vi har även en diskvalificering, gren 28, hit 1 bana 5 " ellr ngt.. ja ba ÅÅÅH! o börja gråta typ ( bokstavligen ) :( aja.. sånt händer..  Men ni får ha en så bra söndagkväll.. :D

//Rebecka

(:

Hejsan svejsan! Mina kompisar klagar på att ja typ aldrig bloggar.. så ska börja blogga mycket mer nu ((: Jag har inte vart ute och fotat på ett tag så har inte direkt något nytt att visa ): Men här är en fin bild tagen av Louisa Crane.. Denna bild kan ni hitta på http://weheartit.com/entry/23237257 Tycker att den är jättehäftig!

Bling-eye-glitter-make-up-shiny-favim.com-262760_large

IMPAD O AVIS!!

//Rebecka

Lykke gästbloggar!

Hej hej (: Jag är en av Rebeckas kompisar och bloggar lite på hennes blogg, hehe. Hoppas ni gillar bloggen :} Rekommendera denna blogg till en vän/mormor/styvbror? Alltid kul med många läsare (a' Kram :D

//Lykke♥

Hejsan svejsan

Idag fyller min lillasyster år!! grattis!! haha.. jag gav henne ett fint halsbant, som var lila ( hennes favoritfärg )
Blabla.. venne va ja ska skriva.. på lördag är det ju simtävling och den kmr att ta heeela dan värkligen! från kl. 8.00 till typ 17.00!! aja.. hejdå!


Bloggtips, gör bloggen bredare

Hej! Dethär tipset hittade jag på bloggdesign.se och tyckte att dte var bra så jag visar det här oxo!

När man ska ändra sin bredd på bloggen, så är det mycket ändringar i pixlar man måste göra, det är en del pill med stilmallen, men jag ska försöka förklara på ett så lätt sätt som möjligt. Du gör alla dina ändringar i din stilmall.

Allting du gör utgår från bredden på din #wrapper. Det är som ett papper som du kan fylla med rutor, och rutorna måste fördelas över bredden på din #wrapper.

Om du ska minska bredden på din blogg
Att minska bredden på bloggen är inte så himla knepigt. Det du måste göra är att bestämma dig för hur mycket smalare den ska bli. Säg att din blogg är 830px bred (din #wrapper) och du vill att din blogg ska vara 730px bred istället, dvs 100 pixlar smalare.

Ändra då din #wrapper till 730px först och främst.

Sen så måste du ändra på bredden på din #content och din #side, för dessa två rutor delar ju på bredden av din #wrapper.

Totalt ska du då minska dessa två med 100px, vilket du kan dela upp på de två, eller så tar du bort 100px på din #content.
Om vi utgår från standarden på stilmallen fashion, så är bredden på #side 180px och bredden på #content 538px.

På vissa stilmallar, bl a Fashion, så måste du ändra bredden (width) på #content på tre ställen.

Som exempel, kan du nu ändra bredden (width) på #side till 150px och bredden på #content till 468px. Då har du dragit bort 100px totalt.

Nästa steg är att ändra bredden på din #header med 100px med, då även denna ligger inuti din #wrapper.

Om bredden är som på bilden ovan 800px, så ändrar du det till 700px.

Sen så är allt klart, förhandsgranska och spara sen om det är som du vill.
Om din meny inte ligger på plats, då har du förmodligen dragit av för lite på någon av rutorna, kolla hur mycket du har dragit av och försök igen.

Om du ska öka bredden på din blogg
För att öka bredden på din blogg, så gör du precis som ovan, fast tvärtom.

Vi säger att din blogg (din #wrapper) är 830px bred, men du vill att den ska vara 1000px bred istället.
Då ska du börja med att öka på width i din wrapper till 1000px istället för 830px. Då har du ökat på ditt "papper" med 170px, som du kan fördela på din #side och #content.

Så, om du vill lägga allt på #content eller dela upp det på både #side och #content, det avgör du själv.

När du har fördelat det hela, så ökar du på bredden på din #header med 170px med.

Svårare än så är det faktiskt inte.

Lycka till!

// Rebecka


Winterwonderland

hejsan!

Jag ska strax åka till simhallen och ta tider på mig inför tävlingen på lördag.. Ska bli så spännande! Lite läskigt eftersom jag aldrig har simmar 100m i utmanaren och nu ska jag simma 100m medly ( det betyder 1 25:a av varje simsätt i denna ordning: Fjärilssim, Ryggsim, Bröstsim, Frisim ) 100m ryggsim och 100m bröstsim!!! AAH! Jag hoppas värkligen att det går bra, men eftersom det är min första tävling kan man ju inte ha förväntningarna på medalj direkt. Men jag ska göra mit bästa!

Här är en liten bild som jag tog någon dag med en kompis när vi va ute och fotade!



Haha.. Hejdå!

//Rebecka

Simning

Hejsan Svejsan! Har just vart på träning.. JOBBIT... Jag krampade mitt i träningen när vi simmade, och fick gå upp ur vattnet och stretcha.. Har fortfaramde oont! Hehe.. :D


Jag tänkte sova över med någon, men det blev försent, så det blir en hemmakväll :thumbup: Det blir fisk till middag ( ointressant ) Ääh.. venne vad jag ska skriva.. aja hejdå!

Ps. Kanske gör en ny header Ds.

// Rebecka

Hejsan!

Nu har jag gjort en ny blogg igen, men den här tänkte jag ha nu och för alltid (: Men iaf, nu ska jag visa en bild som jag blev suuuuuupeernööjd med!



Det är vattendroppar om ni int ser det (: Min header har kanske inte kommit upp n, men här får ni en liten titt ifall :D



Haha, vad tycks?

// Rebecka

RSS 2.0