Staaan :)

Hejsan!
 
Har precis kommit hem från stan.. Hittade typ inget riktigt.. bara typ ett ascoolt skrikrosa linne ett vitt linne och ett svart linne :rolleyes:
Men kul va det ju! :thumbup:
 
Imorgon blir de Grönan 4 sure! Kommer bli lite awesum.. <33 haha! Ska lungt åka tilt.. Får se om Mamma hänger på ( vilket inte är så troligt Haha! )
 
 
 Här är en somrig fin bild som ja tog när jag var på landet :thumbup:
 
 U like?
Kramar Rebecka

London bby

Heyy alla!

Gissa vad?! Jag ska åka till England om 11 dagar!
Jag ska vara i Oxford ( colleget där Emma Watson -Hermione i Herry Potter går ) och i huvudstaden London! Vi ska hälsa på några vänner i Oxford, de som va här på midsommar. Sen ska vi hälsa på mammas kusiner i London tror ja, om de är hemma :thumbup: Hmm.. tänkte lägga ut en fin dikt som Leia ville läsa, men jag hittade den inte.. Sorry Sorry :sad:
Lite gamla bilder jag hittade på min data ( tagna av mig )

Tjoo❤

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag på tbanan påväg till simningen. Igår sov ja över med lykke o hyrde en film, men den laggade så mycket så att den gick inte att titta på :thumbdown: men idag gick vi och lämnade tillbaka filmen och fick ett annat ex. Som inte laggade alls! :)
Sen skar vi upp frukt som vi åt framför tvn! Yummie yummie :rolleyes: såde e typ vad jag har gjort idag.. Hyrt film ätit frukt och kollat på Tv.. Heheh.. Okeyy men vi hörs lite senare! ❤

Kramar Rebecka

Glad midsommar!

Hej på er!

Och glad midsommar i efterskott! ❤
Just nu e ja ju på landet och ska idag åka in till "stan" för att typ käka glass o handla mat.. :thumbup:

Hoppas att ni har haft en bra midsommar iaf.. Venne riktigt va ja ska skriva men jag åker hem imorrn o då kan ja ladda upp lite bilder! Blir lite irriterad eftersom blogg.se mobilapp inte funkar typ!! Jobbit, så ja får lixom gå in på internet för att skriva! :thumbdown: ajja..

Vet ni?! De går omkring en varg o dödar får på mitt landställe?! OMG! Tycker att de är lite obehagligt.. Vargen har dödat 20 fåt typ?!!! Läskigt. Men de ska typ sjuta den.. De får de för staten altså för dem är det lagligt.. PHEUU..!! Hahha... Ha det bra iaf.. ❤


Hi! <33

Tjabba Tjenare!
Jag skrev ju i tidagre inlägg att jag skulle skriva ett inlägg om min sommar.. Såå här kommer det :thumbup:

Nu de första veckorna har jag ju bara vart hemma och simmat o så.. vart med kompisar och käkat glass! Sedan nu vid midsommar ska jag åka upp till landet och mamma har en gammal kompis från USA som kommer med sina barn och fira med oss! Några dar efter midsommar ska jag och mamma och pappa åka hem igen till stockholm men hanna ska stanna kvar med farmor på landet! Den veckan blir det simning och bla. typ grönalund med mamma och pappa! :D Efter det ska jag åka till Nyköping ( eller norrköping vene riktigt ) och kolla på SM samt gå till kolmården! Sedan en vecka efter det ska jag åka upp till landet igen och vara där och mysa med familjen och vara med kompisar.. När det har gått ngra veckor efter det ska jag ka på scenkollo. Jag var där förra året och det var jättekul! Jag ska ta med mig en kompis oxo som heter Emila ska bli awesome. Efter DET går det ngra veckor och sedan ska jag åka och segla tillsammans med Madde! Yippie! :) Aaskuul..
Kramar rebecka


Hej :)

Har ni sätt nya blogg.se?! Omg.. personligen tycker jag nog att de förra va bättre.. men de e nog ba för att ja e van.. :thumbup:

Just nu sitter ja ba framför TVn.. inga av mina kompisar svarar på hem/mobiltlefon.. så ja e själv ( forever alone ) haha! Idag fyller min underbara bästa Leia 12 år!! <33 Så glad för hennes skull.. alla gillar ju att fylla år lixom! Ja sov över hos henne i förrgår och igår va vi hemme hos henne hela dan.. vi hyrde två filmer och satt och myste framför TVn hela dan.. Skönt..Heh.. Jhapp, kommer inte på va ja ska skriva riktigt, men men. Jag tänkte ladda upp ett inlägg om hur min sommar skulle se ut men det gör jag lite senare idag :D Hare FETT!
//Rebecka
Bild på nya blogg.se

Heyyy

tjoo

tänkte bara visa lite hur min klänning såg ut till skolavslutningen.. :D
Lite sent.. men aja :thumbup:

Vad tycker ni om den? jag gillar den iaf... :rolleyes:

Men juste! Detdär om bröstsimmet. Det gick bra! Jag tror att jag slog mitt personliga!! :) Glad... Meeen.. ikväll ska jag ha myskväll med Hanna och Erika, mamma o pappa e på fyrtioårs fest, myspys e härligt.. trist väder det va idag appropå ingenting, egentligen tycker jag om regn.. fast ba när det är varmt, och de va det ju inte idag.
Hejdå sålänge updt sen!

//Rebecka

Ungdoms grande prie

Hej

E på simtävling i eriksdalsbadet, e asstirt här.. Venne va ja ska skriva.. Ska simma 100 bröst i en 50m bassäng! Ska väll bli kul! :thumbup: hoppas ni har det bra.. Blaah blaah!! :rolleyes: venne va ja ska göra efter kommer väll hem vid halv tolv tiden. ( på dagen asså ) updt lite senare om hur det gått! :D

//rebecka


Hedvig



Fin portrett bild av min underbara kompis Hedvig! <333
Rebecka like... hehe.. updt senare! :thumbup:

//Rebecka

Sommarlov

Tjobrääh ya'll!

Haha! Tog "morsningen" från min kompis sebastian! x) Hahah..

Såå IAF.. nu är det ju då sommarlov och jag sitter o bloggar tillsammans med madde och hedde typ, eh. mitt i natten :thumbup: Idag har ja vart o badat tsm med Lykke, Sebbe, Trolle och Edvin. Sedan kom ngra av Eddes kompisar typ.. Känner nt dem, blev liite stelt.. :)
Innan det va det ju den traditionella avslutningen i kyrkan.. Pappa tog lite kort, men har nt hunnit komma hem så att ja hunnit ladda över dem till datan..

hehe..okeyyy.. vne va ja ska skriva...  håller på att kolla bästa mikaelas blogg just nu..
Ses senare. <33

//Rebecka


Skalbagge


Bilden är tagen av en jättefin skalbagge som jag hitade när jag var ute och fotade! Nööjd tjej.. :thumbup:

//Rebecka

Heart


Den här bilden tog jag när vi precis skulle gå på färjan såväg till landet! :D Tycker att den blev asfin! <33

//Rebecka

Drops








De var några av de 450 bilder jag tog på landet! :blush:
Ska ladda upp fler bilder sen! Ha det bra!

Kommer hem ;)

Hejhej

Nu sitter jag i bilen påväg hem från landet.. Har nårra asgrymma bilder att visa er, men eftersom jag bloggar från mobilen kan ja nt ladda upp de nu.. :) men ja bloggar igen bär ja kommit hem! Vi hade askul iaf och bastade o badade o åt chokladproppade bananer o grillat kött! Mumms, precis så ska de va på sommaren! :D

//Rebecka


Landet

hejsan

Nu ska ja strax dra till landet., tyvärr finns det inget internet där så kommr inte att kunna blogga de kommande två dagarna!Kommer nog hem med nårra fina bilder att visa!

Tack förresten för den gulliga kommentaren jag fick av Linaaj.. Supersött!

Thanks seya om 2 dagar!


// Rebecka

Stundentmottagning

Hejsan allihopa!

Nu hller jag just på att skicka en bild till en av hannas kompisars mamma med lite bildr jag tog på deras föreställning. De va en indian/cowboy teater som de spelade upp för skolan / föreldrar /syskon. Det va askul!

Senare idag ska jag gå på studentmottagning och måste därför missa simningen :thumbdown: Men efter det ska jag till landet och igår blev det bestämt att Lykke skulle me! Kmr bli asbra! Längtar efter att äta saltlakrits glass med saltlakrits strössel och saltlakrits sås.. mmmm.. de finns ett glasställe i staden nära placet mitt landställe är på ( väldigt nära ) och där brukar ja alltid beställa min speciella glass.. bästa glassen asså! Förra året när jag kom dit för första gången det året kännde hon igen mig ( hon menas hon i kassan ) Hon ba: Aha! det r du som brukar beställa lakrits va?!
Ganska kul när man tänker på det.. hon kom ihåg mig från förra året.. Ja ba: Jaa, TIHI!
Ska strax packa ned jumpa grejjorna sen dra till skolan.. försöker ladda upp en bild.. men de e ngt wierd med internet.. fixar later.. seya

//Rebecka

Gammal bild.. blomma ( som vanligt )



Här är en gammal bild som jag tog på nyplockade blommor när ja va på landet.. :D Ska dit imorgon ( fredag ) kanske med lykke.. ( Hoppas! ) :thumbup:

Ha det bäst!

// rebecka

Kladdkakedags :thumbup:


Fin blomma


HEYY

Hejhej

Mikaela har precis gjort en ny asgrym design till mig! Taack! :D

// Rebecka

RSS 2.0